cloud
 
 

Despre noi

Bazandu-ne pe grija, unicitate, distinctie si exclusivitate, Jokids.ro este mai mult decat un magazin pentru copii.

Lumea Jo inseamna culoare, zambete, produse de top, copii si parinti fericiti!

Jokids.ro va aduce pentru prima data in Romania o selectie atenta de produse pentru copii de la designeri vestiti.

Produsele noastre sunt alese individual si reprezinta selectia Jokids.ro

Jokids.ro livreaza cu mare grija produsele sale oriunde pe teritoriul Romaniei.

Jokids.ro poate duce cadoul in numele tau si cu mesajul editat de tine oriunde ai nevoie.

Pentru ca ne gandim si ne dorim ca tu sa fii multumit, tot pentru prima data in Romania, iti aducem produse UNICAT.

Ne plac copiii si ne place sa ii vedem frumos imbracati. Ne plac parintii linistiti care acum nu au nevoie decat de o vizita in magazinul nostru online.

Garantia

Ne asiguram in mod constant ca produsele pe care le aducem la usa dumneavoastra sunt unele de inalta calitate. In orice caz, daca exista vreun motiv pentru care doriti sa returnati comanda, puteti face asta in termen de 10 zile de la data primirii comenzii. Comanda poate fi returnata in vederea schimbarii produselor daca acestea sunt intacte in ambalajul original.

Exceptii

Optiunea pentru o igiena optima ne impiedica sa schimbam un produs pentru care se solicita acest lucru. Unde este cazul, acest amanunt va fi precizat la descrierea produsului respectiv.

Serviciul clienti este de maxima importanta pentru noi la Jokids.ro.

Increderea dumneavoastra in noi si in serviciile noastre este de asemenea foarte importanta. Credem ca politica returnarii produselor noastre este una corecta si deschisa. Totusi, exista cateva prevederi pe care le facem pentru a garanta eficienta maxima.

Returnarea produsului

In eventualitatea unei returnari, va rugam sa inapoiati produsul intact, insotit de eticheta si de ambalajul original, in termen de 10 zile de la primirea acestuia. "Intact" inseamna fara urme de murdarie sau semne care sa indice o utilizare a produsului; acesta trebuie returnat in starea initiala la momentul vanzarii. Jokids.ro nu va accepta returnarea unui produs utilizat, spalat sau fara eticheta. Daca, la primirea unei comenzi, clientul constata ca produsul nu este insotit de eticheta, acesta este rugat sa ne anunte in aceeasi zi prin telefon sau e-mail, daca doreste sa returneze produsul. In momentul primirii comenzii, recomandam insistent tuturor clientilor sa verifice temeinic produsele inainte de a inlatura eticheta. In caz contrar, produsul nu poate fi returnat. Va informam ca jokids.ro nu se obliga sa returneze cheltuielile de transport. Orice produs trebuie returnat la sediul central sub responsabilitatea si costurile expeditorului. Jokids.ro nu poate fi tras la raspundere pentru produse pierdute sau intarziate in momentul returnarii.

Schimbul produsului

In cazul unui schimb, va fi verificata disponibilitatea produsului iar costul returnarii acestuia pentru a fi schimbat, va fi suportat de client.

Schimbarea unui produs se va putea face pentru dimensiuni, stiluri sau culori diferite, in functie de disponibilitatea verificata pe rezerva de stoc. In cazul indisponibilitatii in stoc, daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta. Daca valoarea este mai mica, se va rambursa suma partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Orice intentie de schimbare a unui produs se va comunica la office@jokids.ro, cu mentiunea "SCHIMB" in rubrica dumneavoastra de subiect. Produsele returnate in vederea schimbarii vor fi supuse unui control al calitatii la sediul central si, ulterior, articolele de schimb vor fi expediate clientului solicitant.

Produse livrate gresit.

Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar clientul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru un alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Jokids.ro.

Cum procedati in cazul unei returnari sau a unui schimb.

Va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa office@jokids.ro cu notificarea ca doriti efectuarea unei returnari sau a unui schimb. Introduceti in rubrica subiectului dumneavoastra, dupa caz, RETURNARE sau SCHIMB.

Va rugam sa indicati efectuarea unui schimb sau a unei returnari, mentionand marimea, culoarea etc. articolului cu care doriti sa fie schimbat produsul initial. Schimbul va fi finalizat in functie de disponibilitatea stocului.

Ambalati in deplina siguranta articolele ce urmeaza a fi expediate insotite de o nota in detaliu si trimiteti cererea dumneavoastra la sediul central.

Va rugam sa trimiteti articolele care urmeaza a fi schimbate sau returnate la:

CreativeBoxSRL, Strada Coltei, Nr. 38, Parter, 030247, Sector 4 Bucuresti

Va rugam sa va asigurati ca produsele sunt expediate in conditii de siguranta si inregistrate de curierul dumneavoastra. Noi nu ne putem asuma raspunderea unei expedieri deficitare din partea curierului.

Primirea unei restituiri

In momentul in care pachetul trimis de dumneavoastra a ajuns la sediul firmei noastre incadrandu-se in perioada de timp autorizata si alocata de comitetul director Jokids.ro pentru efectuarea unei astfel de operatiuni, se va incepe procesarea cererii de restituire. Fiecare articol va fi supus unui control al calitatii iar ulterior produsul de schimb va ajunge la dumneavoastra in termen de 30 de zile de la data cererii de anulare a produsului comandat initial. Toate produsele neafectate si returnate corect vor fi creditate la pretul de achizitie, excluzand transportul. Prin urmare, va fi trimisa o notificare la adresa din contul dumneavoastra in momentul in care va avea loc tranzactia. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca institutia bancara ce urmeaza sa efectueze tranzactia va solicita un numar de zile (din momentul comunicarii de catre Jokids.ro a informatilor necesare tranzactiei) pentru a opera finalitatea acesteia in contul dumneavoastra.

Atentie: Daca produsele destinate schimbului vor fi primite de noi intr-o stare nepotrivita finalizarii tranzactiei, vom lua legatura cu dumneavoastra pentru a discuta felul in care vom proceda. Jokids.ro isi rezerva dreptul de a refuza o returnare sau un schimb al unui produs ce nu corespunde normelor de calitate sau care a fost utilizat sau deteriorat. Doar produsele ce corespund normelor de calitate Jokids.ro vor fi schimbate sau returnate in termenul specificat mai sus (daca nu se decide altfel). Jokids.ro nu va accepta spre returnare sau schimbare articole defecte, utilizate, spalate si/sau cu etichetele indepartate.

Returnarea pachetului cadou.

In cazul primirii de catre dumneavoastra a unui pachet cadou de la Jokids.ro care nu corespunde dorintelor dumneavoastra il puteti returna spre a fi schimbat cu un alt produs. In eventualitatea unui schimb va rugam sa returnati produsele cu eticheta originala atasata, in termen de 10 zile de la primirea acestora. Va rugam sa luati legatura cu sediul central pentru stabilirea notei dumneavoastra de plata online. Retineti, vi se va cere plata oricaror costuri suplimentare (incluzand transportul, daca este cazul).

Adresa expeditorului: CreativeBoxSRL, Strada Coltei, Nr. 38, Parter, 030247, Sector 4 Bucuresti

Email office@jokids.ro

Telefon: 0728 11 52 02, 0730 92 94 00, program: Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Modalitatea de returnare va trebui luata la cunostinta in conformitate cu Termenii si Conditiile aplicate tuturor produselor destinate comercializarii de catre Jokids.ro.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

Cosul tau

Item(s): 0

Total:

SUPER SALE

NICI NU STII CA AI BRANDURI CU PRODUCTIE "LA MAMA LOR" LA PRET DE SUB ACHIZITIE.PENTRU PRODUSE ORIGINALE.

Livrare si ambalare

Livrare GRATUITA pentru tot ce depaseste 50ron!!

Detalii
 
 
cloud