cloud
 
 

Cum cumpar?

Prin click pe butonul "Adauga in cos" puteti face cumparaturi la Jokids.ro . Inainte de a adauga in cos, selectati, dupa caz, diferitele functii adiacente fiecarui produs pe care doriti sa il comandati.

Dupa adaugarea in cos a tuturor obiectelor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Comanda acum" si parcurgerea pasilor simpli descrisi in pagina de comanda.

Intrare in cont/creare cont:

Completati formularul de autentificare daca sunteti un client mai vechi sau formularul de inregistrare daca sunteti un client nou.

Plaseaza comanda:

Alegeti modalitatea de plata si efectuati verificarea finala a comenzii. Apasati "Finalizeaza comanda" pentru a termina procesul de comanda.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In asteptare". In momentul procesarii comenzii de catre Jokids.ro si trimiterii coletului catre dumneavoastra, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este "Procesata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, pentru a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau pentru a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Jokids.ro are o limita minima a comenzii de 30,00 de lei.

Cosul tau

Item(s): 0

Total:

SUPER SALE

NICI NU STII CA AI BRANDURI CU PRODUCTIE "LA MAMA LOR" LA PRET DE SUB ACHIZITIE.PENTRU PRODUSE ORIGINALE.

Livrare si ambalare

Livrare GRATUITA pentru tot ce depaseste 50ron!!

Detalii
 
 
cloud