cloud
 
 

Confidentialitate

Accesarea Jokids.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Creative Box. Creative Box SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr.16828/2010

Pentru a va oferi servicii de o calitate cat mai buna si pentru a va intelege nevoile si interesele, Creative Box SRL colecteaza si proceseaza date cu caracter personal dupa notificarea si obtinerea aprobarilor corespunzatoare, precum si cu depunerea oricaror documente cerute de autoritatile de protectie a datelor, acolo unde este cazul. De exemplu, atunci cnd comandati produse de pe site-ul nostru cereti informatii, va abonati sa primiti materiale de marketing sau de suport, va inregistrati, participati la concursuri sau sondaje de opinie sau depuneti o cerere de angajare la Creative Box SRL , va vom cere sa ne furnizati informatii personale pentru completarea acestor tranzactii. Tipul de informatii personale pe care ni le furnizati pe aceste pagini ar putea sa contina informatii de contact ca de exemplu nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica, informatii de facturare , preferinte asupra produselor , preferinte de contact

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile Creative Box sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Creative Box prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Creative Box se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Cu exceptia celor descrise in prezenta declaratie, Creative Box SRL nu va comunica informatii personale nici unei alte terte persoane fara permisiunea Dvs., decat pentru: a raspunde cererilor de informatii autorizate corespunzator din partea autoritatilor statului; a se conforma oricaror legi, regulamente, citatii, sau hotarari judecatoresti; a ajuta la prevenirea fraudelor sau pentru a pune in aplicare sau proteja drepturile si proprietatile Creative Box SRL sau a subsidiarelor sale; si pentru a proteja siguranta personala a angajatilor Creative Box si a tertelor persoane aflate pe proprietatile Creative Box SRL .

Informatiile pe care CREATIVE BOX SRL le colecteaza pentru intelegerea nevoilor si intereselor dumneavoastra ajuta Creative Box SRL sa livreze produse corespunzatoare si adaptate nevoilor dumneavoastra. De exemplu, Creative Box SRL poate utiliza informatiile dumneavoastra pentru:

 • a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi;
 • a comunica cu dumneavoastra cu privire la produsele noastre;
 • a va oferi servicii si suport;
 • a va tine la curent cu privire la produsele noastre ;
 • a va oferi oferte promotionale personalizate;
 • a selecta informatii care sa va fie transmise;
 • a va permite sa luaati parte la concursuri si sondaje de opinie; si pentru a lua legatura cu dumneavoastra in scopul unor cercetari de piata referitoare la produsele comercializate de catre Creative Box.

Va vom da posibilitatea sa stabiliti propriile preferinte de confidentialitate privind asemenea comunicari.

Creative Box SRL isi asuma cu seriozitate increderea pe care o acordati. Pentru prevenirea dezvaluirilor neautorizate, pentru mentinerea acuratetii informatiilor si pentru asigurarea unei procesari corespunzatoare a informatiilor, Creative Box SRL foloseste proceduri fizice, tehnice si administrative corespunzatoare pentru protejarea informatiilor pe care le colectam.

Pentru colectarea datelor dumneavostra, utilizam o serie de tehnologii si proceduri de securitate pentru a ajuta la protejarea informatiilor dumneavoastra in fata accesului, utilizarii sau dezvaluirii neautorizate. Informatiile personale pe care ni le furnizati sunt stocate pe sisteme de computere aflate in zone controlate care au acces limitat

Creative Box certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere Creative Box sa va confirme prelucrarea datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 2. dreptul de a cere Creative Box sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere Creative Box sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 4. dreptul de a cere Creative Box sa inceteze expedierea de mesaje promotionale;
 5. dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris Creative Box ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, in termen de 10 zile de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, sau folosinta, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin email la adresa contact@jokids.ro sau prin posta la adresa Strada Coltei, Nr. 38, Parter, 030247, Sector 4 Bucuresti. Jokids.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Jokids.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Jokids.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Cosul tau

Item(s): 0

Total:

SUPER SALE

NICI NU STII CA AI BRANDURI CU PRODUCTIE "LA MAMA LOR" LA PRET DE SUB ACHIZITIE.PENTRU PRODUSE ORIGINALE.

Livrare si ambalare

Livrare GRATUITA pentru tot ce depaseste 50ron!!

Detalii
 
 
cloud